dinsdag 6 oktober 2015

Schokkend! Kim Kardashian niet zwanger, draagmoeder wel!

Op internet gaan geruchten dat reality-ster Kim Kardashian (34) niet zwanger zou zijn, maar dat ze gebruik maakt van een draagmoeder! Dit spraakmakende nieuws zou door niemand minder dan haar eigen huishoudster naar buiten gebracht zijn.



Volgens deze geruchten heeft haar huishoudster beweerd, dat Kim kosten nog moeite bespaard, om voor de buitenwereld zwanger te lijken. Ze zou daarvoor meerdere speciale 'Hollywood'-stijl kussens voor op haar buik hebben gebruikt, waarmee ze verschillende stadia van zwangerschap kan nabootsen.

Ook voor de vele foto's die van haar genomen zijn in bikini hebben ze een verklaring. Zo zou ze zijn geholpen door special-effects specialisten uit Hollywood, die technieken hebben, om iedere zwanger te laten lijken. Oók als ze met blote buik op de foto moet.



Ondertussen is Kim een media campagne aan het opzetten, waarin ze vermoedelijk in alle toonaarden gaat ontkennen, dat ze niet zwanger zou zijn. Wat waar is van dit verhaal weten wij niet. Echter op internet is al veel geschreven over het verbazingwekkende uiterlijk van Kim, dat niet overeen zou komen met wat je zou verwachten bij een vrouw die 7 maanden zwanger is. Zo zou haar gezicht niet dikker geworden zijn door de zwangerschap en loop ze rond alsof er alleen maar lucht in haar buik zou zitten.


Verder lezen